Wat zeggen de toeschouwers van The MaverTricks?

Multi Ethnic People Holding The Word Feedback

Wat zeggen mensen zoal als ze The MaverTricks live gehoord hebben? Een paar voorbeelden.

Jan: Ik wilde je nog even laten weten hoe ik de Mavertricks vond. In een woord geweldig, zowel het technische muzikale gedeelte, maar zeker ook het vocale gedeelte. Kortom: mijn zoon en ik hebben een fantastische avond gehad en ik hoop en dat wens ik jullie ook toe, dat jullie bij de top van de Nederlandse bands gaan behoren met misschien wel een internationaal tintje.

Ron: Complimenten heren.

Susanne: Wat zijn jullie toch een stel goede, getalenteerde muzikanten

Gerrit: Wat een geweldige band op het hoofdpodium van de Western Experience. The Mavertricks, bijna niet van echt te onderscheiden.

Floor: We hebben genoten van jullie, wat een super band!

Colinda: Het was super…goed gespeeld!!!

Marijke: We hebben genoten toppie!