WE ARE

Dit zijn "THE MAVERTRICKS"!

The Mavertricks is een 9-koppige tribute band gedreven door de fantastische muziek van The Mavericks maar ook andere fantastische bekende en onbekende swingers kunnen niet aan hun repertoire ontbreken! met de opstelling van: een accordeonist, een bassist, vier blazers, een drummer, twee gitaristen, en een pianist zullen zij u en uw publiek gegarandeerd verbazen! 

Ron Van de Weijer - lead vocal & guitar

Als jonge gast begon Ron van de Weijer in de jaren ’90 bij de Belgische Tex-Mex band “Tequila Sunrise”. Zijn liefde voor Countrymuziek werd hem met de paplepel in gegoten en Tex-Mex sloot hier naadloos bij aan. Na enkele succesvolle jaren ging hij verder bij de countryband “sing on On”. Waardoor hij op bijna alle bekende country festivals te vinden was.
in de  jaren 2000 werd de bekende Maastrichtse formatie “Alergria” opgericht. Ron werd door Ex-Alegria lid Ed Vos geintroduceerd bij “The Mavertricks” waar Ron zal schitteren om deze top band het hoge niveau te laten behouden.

Luc Fieker - Saxophone

Luc speelt al vanaf z’n negende levensjaar trompet. Eerst in een harmonie, daarna bij diverse musicals. Vervolgens wordt hij gevraagd om in een band te spelen. Inmiddels is hij een onmisbare kracht geworden bij The Mavertricks. Zoals Luc zegt: “Spelen bij The Mavertricks geeft mij enorm veel plezier.” Zijn collega muzikanten zijn het volledig met hem eens.

Ed vos - Key & Saxophone

Na een afgeronde conservatorium-opleiding, was hij werkzaam en wonende in Amsterdam als beroepsmusicus en lesgevende aan de muziekscholen in Alphen a/d Rijn en Eindhoven. Daarna is hij geswitcht naar het horeca leven waarnaast hij ook het spelen van de piano en saxofoon ambieert.

Nick Heght - Trombone & Percussion

Nick speelt in meerdere bands met uiteenlopend repertoire: van soul en funk tot early swing en rock’n roll. Nick: ’Er zijn maar twee soorten muziek: goede en slechte…’

Edwin Signet - Trompet & Percussion

Sinds jaar en dag is Edwin bij de MaverTricks. Uiteraard wil hij de originele trompet sound zo goed mogelijk benaderen. Dit lukt hem geweldig, en,….. hij weet zeker dat ze samen nog meer plezier op de bühne hebben dan de originele Mavericks.

Luc Thiessen - Drums & Backings

Luc speelt vanaf zijn vroege jeugd drums en speelde in diverse, uiteenlopende bands. Hij is een muzikale alleseter, zolang er maar emotie in zit en er met passie gespeeld wordt.

John Hegt - Bassguitar & backings

John is ooit begonnen als tamboer en koperblazer in harmonieën en fanfares  Ergens in de nineties en de zero’s beande hij als trompettist in diverse bandjes, variërend van tex-mex tot pop, soul en funky stuff. Jaren later, ontdekte hij de basgitaar. Onze drummer, Luc Thiessens, vroeg hem niet lang daarna of hij interesse had in een Mavericks tribute. 

Martin Krousen - Accordeon

Martin is bekend in vele landen, waar hij met meerdere bands heeft gespeeld. Zijn virtuositeit op de accordeon is fenomenaal; de stage performance is een feest om naar te kijken

Jos Lambrichs - Guitar & backings

Jos Lambrichs speelt al de nodige jaren als gitarist in meerdere bands.  Als hij niet op het podium staat is hij actief in zijn studio’s waar hij met diverse muzikanten werkt aan eigen songs.

Wilt u meer over ons weten?!

Mail dan gerust naar: info@mavertricks.nl